Πολυνέρι Τρικάλων

Μηνύματα

ojicumo - 17/03/2018 - 11:12

Życzenia na 70 urodziny

ogomoj - 17/03/2018 - 05:40

ostergrüße kostenlos

yqicoby - 17/03/2018 - 01:00

Hello, dear friend! Feels good to be a part of this community. It is a little about myself: I am 39 years old. I live in USA, I've married fiew years ago. I have 2 kids - a son, and the daughter. I live in a small city in south Europe. I'm working at the backery. I really hope Im useful at all My blog: pościel dla dzieci

upedyke - 16/03/2018 - 19:07

http://cz.hgh-power.net

uzilohew - 16/03/2018 - 17:25

kamagra i alkohol

The shoutbox is unavailable to non-members

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 26 επισκέπτες και κανένα μέλος

Φόρμα Σύνδεσης

Ανέλπιστα πολύ μεγάλη επιτυχία, σημείωσε ο χορός του συλλόγου Πολυνεριτών  Ν. Τρικάλων, δεδομένης της γενικότερης οικονομικής κρίσης, αλλά και του πένθους σε πάρα πολλές οικογένειες του χωριού μας. Ο κόσμος χόρεψε, διασκέδασε, μέχρι το πρωί. Φέτος η

ορχήστρα είχε πολύ άρωμα  Πολυνερίτικο. Το πρόγραμμα άνοιξε η συγχωριανή μας  Μαρία Κώτη που ακόμα μια φορά , μάγεψε με το βιολί της και την υπέροχη φωνή της. Στο κλαρίνο ένας άλλος Πολυνερίτης ο πολλά υποσχόμενος νεαρός Μιχάλης Βλαχοδήμος. Και τις πρωινές ώρες  απογείωσε το κέφι, ο Γιώργος Βλαχοδήμος με σαρακατσάνικα τραγούδια!!!

 

Ανακοίνωση του Δ.Σ.

 

Το Δ.Σ. του ΕΚΠ.& ΛΑΟΓΡ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΝΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ευχαριστεί τους συγχωριανούς φίλες και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην πραγματοποίηση της ετήσιας εκδήλωσης του χορού μας. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας. 
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ<<παραδοσιακό καφενείο>> για την έκδοση των καρτών εισόδου και των λαχείων.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ<<ζαχαροπλαστείο le premier>> Λαμία για την χορήγηση της πίτας.
Τους αδελφούς ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ για την προσφορά στο σύλλογό μας με το ποσό των 100.00 ευρώ και τον 
ΠΛΑΒΟ ΣΩΤΗΡΙΟ για την προσφορά στο σύλλογό μας με το ποσό των 50.00 ευρώ. Επίσης ευχαριστούμε τον χοροδιδάσκαλο ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟ ΛΟΥΚΑ για την αφιλοκερδώς προσφορά του και τέλος τα παιδιά του χορευτικού μας. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και παρά τις δύσκολες καταστάσεις θέλουμε να είστε κοντά μας και να στηρίζετε τις οποιαδήποτε εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο σύλλογός μας.